به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته امداد استان قزوین و حوزه علمیه خواهران در جهت اجرای برنامهها و طرحهای فرهنگی، اجتماعی، قرآنی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
ناصر ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان قزوین در این مراسم بیان کرد: در حال حاضر ۴ مرکز نیکوکاری در حوزههای علمیه خواهران استان قزوین مشغول به فعالیت هستند و به خانوادههای ولینعمت و نیازمندان در زمینههای مختلف معیشتی، مشاوره خانواده و فرهنگی خدمات ارائه مینمایند.
وی ادامه داد: حوزه علمیه و کمیته امداد در بحثهای فرهنگی اهداف مشترک بسیاری با هم دارند که با امضا این تفاهمنامه و استفاده از ظرفیتهای فرهنگی، قرآنی حوزه این اهداف قویتر از گذشته دنبال خواهد شد.
این مسوول افزود: ۱۲۰ خدمت در کمیته امداد به خانوادههای ولینعمت ارائه میشود که همگی ریشه قرآنی دارد و در آیات قرآن به آن اشاره شده است.
ظاهری عنوان کرد: ظرفیت حوزه در بحثهای تبلیغی بسیار خوب است و باید از این ظرفیت برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق استفاده گردد. حوزه با ظرفیتی که دارد میتواند ترویج کار خیر و احسان را ترویج که در نتیجه آن محسنین و نیکوکاران جامعه افزایش خواهند یافت.
مدیرکل کمیته امداد اظهار کرد: حدود ۱۸ هزار زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد میباشند و این زنان مادران یک خانواده هستند که ۶۰ درصد خانوارهای تحت پوشش را تشکیل میدهند که رسیدگی و مورد توجه قرار دادن زمینههای دینی و ترویج فرهنگ اسلامی برای این خانوادهها باعث میشود از آسیبهای این خانوادهها کاسته شود.
حجتالاسلام کاظم لو مدیر حوزه علمیه خواهران نیز با آرزوی اینکه این تفاهمنامه منشأ خیر برای نیازمندان باشد ادامه داد: حوزه و کمیته امداد در راه خدمترسانی در فعالیتهای فرهنگی، برگزاری کلاسهای آموزشی، رسیدگی به امورات فرهنگی خانوادهها تمام توان خود را به کار خواهد بست.
مدیر حوزه علمیه خواهران قزوین گفت: معیشت خانوادهها قابل جبران است ولی خطر فرهنگی تهدید بسیار جدی است. دین مخصوص آخرت نیست بلکه مخصوص همین دنیا است و اگر مورد توجه قرار نگیرد در همین دنیا دچار آسیب خواهیم شد و باید اهمیت خانواده و خانواده محوری برای عموم جامعه تبیین گردد.
نظر شما